Oberta la convocatòria dels 19ns Premis Ràdio Associació, els guardons de l’espai català de comunicació

Ràdio Associació de Catalunya obre avui el període de presentació de candidatures dels 19ns Premis Ràdio Associació. Els guardons valoren la feina dels professionals de la ràdio en català i els programes emesos entre el 3 de maig de 2018 i el 6 de març del 2019, data en què finalitza el període de presentació dels treballs.

+BASES DELS 19ns PREMIS RÀDIO ASSOCIACIÓ

+FITXA D’INSCRIPCIÓ

Les quatre categories a les quals es poden presentar candidatures són: millor programa de ràdio, millor programa de ràdio local, innovació, i inclusió. Queden a criteri del jurat les propostes per al reconeixement al millor professional, el premi a l’Excel·lència i el Guardó 1924, adreçat als treballs audiovisuals.

El jurat, com en les anteriors edicions, el presideix Carles Solà i el formen Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras i Jordi Margarit.

Anteriors convocatòries han premiat, entre d’altres: Antoni Bassas, Joaquim M. Puyal, Josep Cuní, Toni Clapés, Neus Bonet, Jordi Basté, Albert Om, Toni Soler, Manel Fuentes, Joan Barril, Miquel Calçada, Joel Joan, Carles Cuní, Sílvia Coppulo, Ramon Rovira, Josep M. Bachs, Xavier Bosch, Manuel Borrell, Xavier Graset, Josep M. Francino, Marta Romagosa, Joan M. Pou, Sergi Cutillas,  Francesc Mauri, Jaume Nolla, Quim Monzó, Núria Ventura o Mònica Terribas.

Els interessats poden consultar les bases de la convocatòria i el formulari d’inscripció que s’adjunten aquí. Ràdio Associació de Catalunya, SCCL, dóna nom als premis que conserven la denominació de l’emissora que als anys 30 era el referent informatiu i professional a Catalunya.

Els Premis Ràdio Associació convoquen el sector audiovisual de l’espai català de comunicació amb una audiència que, en el cas de la ràdio i de la televisió, aconsegueix ser líder en català.