Neix orgull.cat, una ràdio per internet en català dirigida al públic LGTBI

Aquest divendres 17 de maig, coindidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia, s’estrena una nova ràdio per internet en català dirigida al públic LGTBI de Barcelona que porta per nom Orgull Ràdio. L’emissora, impulsada per un grup de joves, es vol convertir en la ràdio de referència d’aquest col·lectiu. 

Demà s’inicia un nou projecte de ràdio en català destinada a un públic molt específic, el col·lectiu LGTBI de Barcelona. Impulsat per un grup de joves, vol posar en primera línia les informacions culturals, socials, educatives, musicals o esportives del col·lectiu que no troben espai a la resta de mitjans.

Aquesta nova ràdio digital es podrà escoltar ininterrompudament des de la mateixa web del projecte (www.orgull.cat). Entre els programes que actualment s’escoltaran es troben un magazín matinal sobre temes del col.lectiu LGTBI conduït per Oriol Serra (ex Libertad FM o Radio Internacional), un programa de musicals, un altre sobre Eurovisió i pròximament estrenaran un programa en clau esportiva LGTBI i un de debats.

L’estrena d’Orgull Ràdio serà des de la Mostra d’Entitats LGTBI que celebrarà el barri Barceloní de Nou Barris demà.

+MÉS INFORMACIÓ