Vols participar com a voluntari a la Viquimarató Nit Digital? Col.labora a la III Nit de la Llengua al Món Digital

El proper divendres 20 de novembre, simultàniament a Barcelona i a Tarragona, de les 18 a les 23 h, se celebra la III Nit de la Llengua al Món Digital organitzada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, amb la col·laboració d’Amical Wikimedia.

Aquesta Viquimarató estarà destinada a ampliar amb referències fiables els articles sobre la llengua catalana a la Viquipèdia.

A Barcelona, la sessió estarà destinada a ampliar els articles de temàtica occitana amb el suport del Centre d’Agermanament Occitano-Català (CAOC) i la publicació digital Jornalet. A Tarragona, durant la jornada es traduiran a diferents llengües articles existents sobre la llengua catalana amb continguts generals. D’altra banda, s’introduiran continguts nous relacionats amb l’especificitat de l’àrea de Tarragona, bàsicament centrats en la situació sociolingüística, organitzat conjuntament amb el Port de Tarragona, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Biblioteca Pública de Tarragona (amb la qual existeix un viquiprojecte), l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona i el Centre de Formació d’Adults Josepa Massanés i Dalmau.

+Informació.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.