Vols fer que el teu ordinador parli en català d’una manera fàcil? El catalanitzador de Softcatalà arriba als 100.000 usuaris

Softcatalà, l’entitat que fomenta l’ús del català a la informàtica, internet i noves tecnologies, ha comunicat que s’ha arribat als 100.000 usuaris que han catalanitzat el seu ordinador gràcies al programari ofert des de la seva pàgina web. La xifra coincideix amb la presentació de dues actualitzacions més de programari en català: la versió 2.6 d’aquest Catalanitzador i la traducció al català del LibreOffice 5.

El catalanitzador és un programa que posa a l’abast de qualsevol usuari de forma senzilla tenir en català els ordinadors amb el Microsoft Windows o Mac OS X. En executar-lo, el Catalanitzador analitza automàticament els canvis que cal fer i, en un procés guiat, els realitza sense que l’usuari s’hagi de preocupar de res més. (+informació)

El LibreOffice 5 és el paquet ofimàtic lliure i gratuït més complet que existeix actualment. Permet crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar presentacions atractives i realitzar dibuixos espectaculars. (+informació)

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.