Una plataforma britànica posa en contacte creadors de continguts i emissores de ràdio interessades en contractar nous programes

La ràdio busca creativitat i novetat en les propostes i els creadors de continguts necessiten mostrar els seus projectes. Des del passat mes d’agost, una plataforma britànica, Syndishows, ofereix la possibilitat de lligar les dues coses i facilitar el contacte entre els dos actors: creador i gestor de continguts. El servei és gratuït per les emissores, però els creadors han d’incloure els continguts previ pagament. 

No sabem si aquest sistema funcionaria al nostre país, però la idea no deixa de ser interessant. La Plataforma Syndishows – the Syndicated Radio Shows Directory, és un marketplace per a creadors de productes radiofònics per a FM, DAB i ràdio online que funciona com a aparador per a emissores.

La plataforma és gratuïta per a les ràdios, però els creadors han de pagar un percentatge per incloure els seus continguts.  De cara als creadors, la intenció és estalviar que perdin el temps publicant detalls del seu producte a les xarxes socials o gastin energia constantment enviant detalls a les emissores de ràdio.

Per als programadors de ràdio, Syndishows ofereix un lloc on cercar el tipus exacte de contingut que necessiten per omplir el buit de la seva programació, des d’una extravagància de rock fins a una festa nocturna.

+MÉS INFORMACIÓ.