Un treball que parla sobre l’escriptura, guanyador del premi Miramar de Ràdio

A finals del mes passat, el Consell Assessor de RTVE a Catalunya va fer públics els guanyadors dels premis Miramar a la creativitat audiovisual en les categories de Televisió i Ràdio, i el premi d’honor a la trajectòria professional. El premi de Ràdio va ser per a Laura Gil Amat, una estudiant de Comunicació Audiovisual de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, amb el treball “El plaer desinteressat”, centrat en la creació literària.

El premi de Televisió va ser per ‘Míriam’, de Lluís Cuartero, Francis Aguilera, Dídac Mariné i Sara Pastor, de l’Institut Pere Martell, de Tarragona.  El premi d’Honor a la trajectòria professional va ser per a Rosa Maria Sardà.

Els premis de les categories de Televisió i Ràdio estan dotats amb 2.000 euros cadascun i van adreçats a estudiants universitaris de ciències de la comunicació i a estudiants d’audiovisuals de formació superior . Els guanyadors poden optar a un període de pràctiques curriculars a la ràdio i a la televisió de la Corporació de RTVE a Catalunya.

L’objectiu d’aquests guardons, que enguany han arribat a la seva setena edició, és mantenir viu, tant en l’àmbit de la creació com en el de la memòria, l’ esperit emprenedor que ha caracteritzat els centres de producció de RNE i TVE a Catalunya, que van impulsar les emissions en llengua catalana.

ARXIU SONOR DEL TREBALL “EL PLAER DESINTERESSAT”, DE LAURA GIL

Més informació.