Tots els accents del català en una convocatòria amb rècord de participació

La dissetena edició dels Premis Ràdio Associació ha aconseguit reunir més de vuitanta candidatures, en concret 86. Aquesta xifra representa un rècord absolut de participació en relació a les convocatòries anteriors. Hi destaca la presència de propostes de tot el territori on es parla català en la més ampla varietat d’accents. Així candidatures del Principat, Andorra, País Valencià o les Illes, competeixen en les 6 categories d’àmbit radiofònic que aquesta edició contempla.

Cal recordar que enguany la convocatòria presentava dos nous apartats:  el Premi a la Integració per al programa que doni a conèixer o faci de testimoni de col·lectius de risc que superen barreres comunicatives a través de la ràdio; i el  Premi a l’Excel·lència, que el jurat podrà atorgar si creu oportú i que es donarà a alguna persona, empresa, fet o circumstància que destaqui especialment de la temporada radiofònica.

El jurat presidit per Carles Solà Ferrando amb Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras, Jordi Margarit i com a secretària Margarida Moles, farà públic el seu veredicte el dia 4 d’abril en roda de premsa. La gala de lliurament se celebrarà a l’auditori de l’ONCE de Barcelona el dijous 4 de maig.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.