Tercera edició del Concurs de Projectes Transmèdia de ficció i documental

Fins el proper 31 d’agost es poden presentar candidatures a la 3a edició del Concurs de Projectes Transmèdia. Les propostes han de presentar una narració a través de múltiples plataformes, amb un únic univers narratiu per a l’espectador, que podrà submergir-se en les diferents plataformes, participar-hi i cocrear el contingut. Per exemple, en un projecte de ficció, com pot ser una websèrie, pot explicar-se la història d’un personatge a través d’un còmic, a una aplicació de mòbil (apps) es pot crear un joc per descobrir un enigma, mentre a twiter es podrien narrar els pensaments del personatge. Així mateix, en un projecte documental es pot buscar la participació del públic a través de la web, relacionant-lo amb accions o reflexions.

El concurs va adreçat, per tant, a guionistes, realitzadors, productors, distribuïdors, creadors i narradors d’històries del món audiovisual, que tindran l’oportunitat de protagonitzar un canvi en la manera de crear històries interconnectades dins la cultura de la convergència.

Guionistes Associats de Catalunya i el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) convoquen aquesta edició del Concurs de Projectes Transmèdia, amb la col·laboració de la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL, el Màster de Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i TV3, que promocionarà el concurs al seu web i difondrà el nom dels guanyadors.

Més informació.

BASES DEL CONCURS

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.