“Ràdio i Pau”, lema de la Unesco pel Dia Mundial de la Ràdio

Aquest dilluns 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, se celebra una trobada organitzada per la delegació catalana de la Unesco amb el lema “Ràdio i Pau”. La xerrada compta amb participants representatius de la ràdio a Catalunya i d’entitats per la pau, i es podrà veure a https://www.youtube.com/@LHESPAIDEDEBAT a partir de les 9 del matí.

La jornada “Ràdio i Pau” organitzada per la Unesco-Catalunya presenta dos espais de debat principal. El primer incideix en la perspectiva des de les entitats de pau sobre el lema de l’edició d’enguany. La segona, des de la perspectiva de les entitats de ràdio, en la qual hi participarà Jordi Margarit, president de Ràdio Associació de Catalunya, Núria de José, de la Xarxa, Xavier Mujal, de Catalunya Ràdio i Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya i cap d’informatius de RAC1.

Des de l’any 2012, la UNESCO marca el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio. La data fa referència al dia de l’any 1946 en què es va crear Ràdio Nacions Unides.