Procés obert per a l’elaboració del Llibre Blanc de l’Audiovisual a Catalunya

Fins el proper 20 de juny,  els professionals, empreses o institucions interessades a col·laborar en fer la radiografia i reformular el sector audiovisual a Catalunya pot respondre a un formulari proposat pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). Les contribucions podran ser publicades pel CAC en el marc del procés d’elaboració del document.

El Llibre Blanc és un encàrrec del Parlament de Catalunya al CAC, que elaborarà el document conjuntament amb la Secretaria de Comunicació del Govern de la Generalitat i el sector audiovisual. El Consell preveu lliurar el document abans que acabi el 2015.

L’objectiu del Llibre Blanc és, d’una banda, fer una radiografia del sector audiovisual i, de l’altra, analitzar els reptes de futur del sector i formular propostes, com ara garantir la sostenibilitat econòmica dels mitjans públics, consolidar i fer competitius els prestadors privats, enfortir les indústries audiovisuals catalanes i la presència de la llengua catalana en el conjunt de l’oferta de continguts audiovisuals i plantejar escenaris de futur per als mitjans locals.

Més informació.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.