La ràdio també protagonista a la 16ena edició del Mercat Audiovisual de Catalunya

Els professionals interessats a participar en la 16a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) es poden inscriure fins el proper 3 de juny, dia de la celebració de la trobada. L’edició d’enguany –que se celebra a Granollers amb el lema “mercat d’idees i solucions de programació”- presenta, entre d’altres novetats, els Premis MAC per a projectes de ràdio.

La ràdio serà present a diverses activitats del MAC amb la presentació de la nova oferta de programació i serveis de La Xarxa de Comunicació Local en general, i els específics de la temporada d’estiu. A més, per primera vegada es presenten els PREMIS MAC 2015 de ràdio que es decidiran a partir de les micropresentacions dels cinc projectes finalistes de la convocatòria de programes radiofònics, realitzada conjuntament per Catalunya Ràdio i La Xarxa de Comunicació Local. Els productors de cada projecte disposaran de 10 minuts per fer la seva exposició i atendre les preguntes del jurat i del públic.

Dins l’àmbit de l’”Observatori MAC”, es presenta una radiografia de l’arxiu de les emissores locals. En aquesta sessió es donaran a conèixer els resultats d’una enquesta elaborada per La Xarxa per conèixer l’estat i les necessitats dels arxius de les emissores locals. 

Més informació

Programa

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.