Premis internacionals de ràdio per l’originalitat i els professionals en temps de COVID-19: “Coronavirus Radio Ideas Awards”

Els “Coronavirus Radio Ideas Awards” honoraran professionals de la ràdio d’arreu del món que han utilitzat les seves marques i plataformes de forma creativa i innovadora per atendre millor els oients, socis i comunitats durant la pandèmia del COVID-19. Els guardons presenten 10 categories i el termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de juliol. 

La gènesi dels premis “The Coronavirus Radio Ideas Awards” està al grup de facebook amb el nom Coronavirus Radio Ideas del grup Benztown i P1 Media Group, llançat el 26 de març del 2020. Els premis es lliuraran durant la conferència Radiodays Europe de Lisboa, Portugal, el 14 de desembre de 2020. Els guardons reconeixeran les millors idees en 10 categories, entre les quals destaquen:

-Millor contingut de vídeo de mitjans socials

-Millor esdeveniment virtual

-Millor paròdia

-Millor concert virtual

-Millor promoció de ràdio

-Millor servei comunitari

-Millor visual de mitjans socials

-Millor vídeo local

-Millor promoció de vendes

-Millor mega promoció.

A més, formaran part dels guardons dues categories com el Millor podcast COVID-19 i el Millor reportatge COVID-19. Les condicions d’aquest dos premi s’anunciaran més endavant.

La data de tancament del termini per presentar les candidatures és el 31 de juliol del 2020. Les candidatures acceptades estaran en votació en línia del 6 d’agost fins al 7 de setembre de 2020.

+MÉS INFORMACIÓ

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.