Pràcticament tots els cotxes nous de Noruega ja incorporen aparells de ràdio DAB

Un 98% dels vehicles nous que es venen a Noruega ja porten incorporat un aparell de ràdio DAB. Aquesta és una de les dades que es van donar a conèixer en la passada assemblea general WorldDAB celebrada a París el 7 i 8 de novembre.

Excepte a l’estat espanyol, l’avanç decidit a Europa del sistema digital de recepció de ràdio DAB és més que evident. A l’assemblea de la setmana passada del WorldDAB, l’organisme que aglutina la indústria del sector, es va constatar el progrés d’aquesta tecnologia. Una xifra representativa és la dels vehicles nous que ja incorporen aquesta tecnologia: el 98% dels vehicles que es venen a Noruega, el 88% dels que es venen al Regne Unit, i el 66% a Suïssa.

WorldDAB és l’associació mundial de la indústria responsable de definir i promocionar la ràdio digital de DAB. Ajuda els països a adoptar i implementar amb èxit la radiodifusió digital. L’organització agrupa 1000 experts de més de 90 organitzacions i 27 països d’arreu del món, a més de televisions públiques i comercials, reguladors, proveïdors de xarxes i fabricants de receptors.

+MÉS INFORMACIÓ