El Col·legi de Periodistes convoca els VII Premis de Gabinets de Comunicació

La 7a convocatòria dels Premis de Gabinets de Comunicació ja ha obert el termini d’acceptació de candidatures, que finalitza el 30 de juliol. Els guardons, organitzats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector públic i privat per donar accés a una informació veraç i útil.

Els premis s’atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat per la Comissió de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Aquest any es convoca un Premi al Millor Pla de Comunicació , un altre Premi a la Millor Estratègia de Comunicació Interna als quals s’hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades durant el 2014 i el primer trimestre del 2015.

A més, els premis incorporen el Premi Portaveu, destinat a reconèixer la tasca comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa, o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública.

Més informació.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.