Bon Dia TV, el canal digital de continguts audiovisuals dels territoris de l’àmbit lingüístic català.

Bon Dia TV és una plataforma digital en funcionament des de fa nou mesos per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB)  que aprofita els recursos i enforteix l’espai català de comunicación i facilita la producció i circulació de productes audiovisuals.

Bondiatv es va posar en marxa el passat 27 de novembre com un canal digital de continguts audiovisuals dels territoris de parla catalana, a partir de TV3 i IB3. El projecte es basa en el convenciment que en una societat de la informació cada vegada més interconnectada, els mitjans tenen un paper primordial en la preservació de les identitats locals dels ciutadans que busquen la proximitat cultural i la seva pròpia identificació en l’espai comunicatiu global.

La programació de Bon Dia Televisió ofereix programes de les dues entitats audiovisuals, té un marcat caràcter social i cultural i està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports.

+MÉS INFORMACIÓ