Una exposició repassa els 30 anys d’Ona de Sants

Amb el títol “1985-2015. 30 anys de ràdio al barri”, Ona de Sants-Montjuïc presenta fins a aquest divendres 12 de desembre una exposició a les Cotxeres de Sants en què es recullen imatges i documents de la gent que ha format part de la ràdio des dels seus inicis. La mostra és una de les darreres activitats que s’han fet durant l’any per commemorar l’aniversari.

L’exposició inclou un repàs gràfic i audiovisual dels trenta anys de la ràdio, que va néixer en el si de l’Ateneu Popular de Sants com a taller de ràdio. S’hi poden veure imatges des del 1985 fins a l’actualitat, material audiovisual i sonor. Es poden escoltar falques i fragments d’espais emesos, així com graelles de programació, retalls de premsa i guions

A la mostra també es vol reflectir com ha canviat la ràdio en trenta anys: des de les antigues bobines o cintes de casset fins els ordinadors que controlen la programació; des dels guions escrits amb màquina d’escriure fins els guions col·lectius que es creen directament al núvol.

+ Informació.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.