S’obre el període per presentar candidatures als Premis Carles Rahola de Girona

L’organització dels Premis Carles Rahola ha obert el període de presentació de candidatures que tancarà l’11 de gener del 2017. Els guardons són instituïts per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya conjuntament amb la Diputació de Girona i tenen com a objectiu fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre, recuperar, gestionar o aplegar informació de tipus periodístic, en qualsevol aspecte, format, àmbit i estructura.

Els premis, que tenen dotació econòmica, inclouen set categories: millor projecte sobre comunicació periodística, millor treball informatiu o divulgatiu en premsa, Premi Miquel Diumé al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio, millor treball informatiu o divulgatiu en televisió, millor fotografia de premsa, millor informació digital (webs, blogs periodístics o xarxes socials) i millor iniciativa de comunicació institucional (pàgina web, butlletí…).

Els treballs presentats han de tenir com a referència territorial o de contingut les comarques de Girona i s’han hagut de publicar o emetre entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016.

+ BASES DELS PREMIS

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.