Les jornades de la Catosfera 2016 debatran sobre la internet de les persones a la xarxa catalana

Del 13 al 15 d’octubre se celebra a Girona un dels principals punts de trobada anuals per comprovar l’estat de desenvolupament i d’innovació de la internet catalana. La Catosfera 2016 es dedica enguany a la Internet de les persones, amb una ponència que centrarà la mirada en la funció social i democratitzadora de la xarxa, un espai que pensa, opina i dóna veu a tothom, i que comptarà amb la col.laboració de nombrosos professionals del sector de la comunicació.

La ponència inaugural de la 8a edició d’aquesta trobada es farà dijous a les 20.00 h, sota el títol que protagonitza l’edició d’enguany: “La internet de les persones”. Hi participaran: Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, Josep M. Ganyet, enginyer informàtic i col·laborador a RAC1, Genís Roca, especialista en internet, i Mariola Dinarès, periodista de ràdio i d’internet.

Divendres al matí, les jornades acolliran la primera edició de la Catosfera.edu, una iniciativa divulgativa adreçada als estudiants de secundària dels instituts de Girona dirigida per dos experts en TIC: Josep M. Ganyet i Quico Domingo, consultor de Tecnologies de la Informació. Tots dos parlaran d’usos creatius de la tecnologia enfocats als adolescents, una generació que ja no coneix ni entén la vida sense l’ús de les TIC.

Entre les múltiples activitats programades hi ha “El conte que conta i compte”,  que es farà dissabte 15, a les 17.55 h amb Francesc Canosa, periodista, guionista i vocal del Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya.

Les jornades són gratuïtes. Si voleu conèixer el programa, cliqueu aquí.