La BBC guanya el premi “Broadcaster of the Year” del Festival Internacional de Programes de Ràdio de Nova York

La setmana passada es va fer pública la llarga llista de guanyadors del New York Festival International Radio Programme Awards. Un dels guanyadors principals va ser la BBC de Londres, que va obtenir el premi  “Broadcaster of the Year”, a més d’altres premis de categories diverses.

Aquests premis s’organitzen per homenatjar els millors programes de ràdio, productors i promocions publicitàries de tot el món, en els diferents formats, xarxes  o longitud d’ones. L’icona de referència d’aquests premis és la reproducció d’un micròfon Art Deco.

La convocatòria inclou 15 categories, entre elles la de nous programes, informatius, entreteniment, talk-programms, on-air talent, nous formats, online, audio books o podcast i per estudiants. A més, s’atorga un premi en col·laboració amb les Nacions Unides en honor als espais de ràdio que millor exemplifiquen les objectius i ideals de l’ONU, que enguany han estat per a “Für ein Stück Glück” de Radio Ö1, d’Àustria, “Ebola: Winning the Battle in Sierra Leone”, de Radio 5 Live de la BBC, i “A New Life in Europe”, de Radio 4 de la BBC del Regne Unit.

+INFORMACIÓ