Avui, Dia Mundial de la Neu. La UER s’afegeix a la celebració

Avui 21 de gener se celebra el Dia Mundial de la Neu amb l’objectiu de promoure que nens i famílies gaudeixin de la neu i dels esports associats a la vegada que prenen consciència sobre la necessitat de protegir i conservar la natura. La Unió Europea de Radiodifusió (UER) s’afegeix a la celebració tot convidant els mitjans públics de ràdio i televisió a promoure els valors de la jornada.

La UER distribuirà el tràiler del Dia Mundial de la Neu entre els membres dels organismes de radiodifusió de servei públic a través de la xarxa mundial d’Eurovisió. El clip promocional de 30 segons està disponible en anglès, alemany, francès, italià, xinès i espanyol. A més, s’anima els membres de la UER a agregar enllaços als seus canal en línia (internet, xarxes socials) a la plataforma digital World Snow Day: www.world-snow-day.com.

El Dia Mundial de la Neu està promogut per la Federació Internacional d’Esquí (FIS), se celebra en un total de 46 països, amb un total de 478 activitats. La majoria d’estacions catalanes, com Baqueira-Beret, Boí-Taüll, La Molina, ho celebren amb promocions i rebaixes.

+MÉS INFORMACIÓ